(ВІДЕО) У Києві дітей з Луганщини привітали зі святом

НАЗАД
31 травня 2023 18:16

Щороку, в перший день літа, Україна відзначає свято радості та надії - Міжнародний День захисту дітей!

Напередодні свята, за сприяння Лисичанської міської військової адміністрації, для евакуйованих дітей з Луганщини були проведені мистецько-розважальні заходи в місті Київ.

 «Сьогодні напередодні Дня захисту дітей багато родин з Лисичанська, Луганщини проживають у Києві. Зараз той непростий час, коли дітей треба уберегти від ворога і першими, хто прийняв бій, хто став на їх захист, це були – в тому числі, прикордонники», – зазначив начальник Лисичанської міської військової адміністрації Валерій Шибіко.

Серед запрошених, були прикордонники з Луганського прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса. Хлопці, які виконують бойові завдання на східних рубежах України взяли з собою 152 мм гільзу та відстріляну ручну протитанкову гранату, які діти розмалювали та передали до музею прикордонників. 

«Дійсно, діти Луганщини -  це майбутнє України. Ви з самого дитинства загартовуєте себе в цей нелегкий час. В України все попереду, дякуючи Силам оборони та завдяки таким дітям як ви», – наголосив у своєму привітанні начальник штабу Луганського прикордонного загону підполковник Сергій Новак.

Після розважальної програми на всіх присутніх очікував концерт, підготовлений вихованцями Солом’янського районного ЦДЮТ міста Київ.

Гості подякували дітям за святкову програму та вручили подарунки.

Діти ­­– це наше майбутнє! Діти - це наше все!

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси